Afsluit dag 1 Personal Assessment

Je bent nu aan het einde gekomen van dag 1 van Personal Assessment.

Om alle geleerde inzichten mooi af te ronden eindigen we met 3 opdrachten:

1. Neem het doe-boekje door (zie uitleg hieronder voor meer info daarrond)

2. Vul je mindmap alvast aan met je persoonlijke toolbox

3. Als voorbereiding op dag 2: maak de oefening “loopbaan op tijdslijn met energieniveau” (zie volgende les CALL TO ACTION DAG 2: energiegevers en energienemers)

het doe-boekje: kort woordje uitleg

De zoektocht naar zelfkennis is een heel uniek en individueel proces. Je mag deze zoektocht gerust bekijken als het leggen van een puzzel. De puzzelstukjes die reeds zichtbaar zijn of die missen zijn voor iedere persoon anders.

Als basis in de module personal assessment hebben we gekozen voor die oefeningen waarvan wij denken dat ze iedereen vooruit kunnen helpen. Ik heb een doe-boekje gemaakt waarin je nog een heleboel bijkomende oefeningen terug kan vinden om je verder te helpen in je zelfkennis proces.

De oefeningen in dit doe-boekje kunnen verrijkend zijn maar zijn zeker geen verplicht onderdeel van de opleiding. Bespreek gerust met je coach (of trainer) waar je nog op vastloopt en welke oefeningen je eventueel kunnen verder helpen.

Het doe-boekje kan je terugvinden in: Teams -> bestanden -> MC Personal Assessment

Er is een versie in pdf en eentje in Word opgeladen.

In de volgende lessen hier op learning fever vind je ook al een paar van de oefeningen die ook in het doe-boekje aan bod komen.

Kies zelf gerust wat het beste voor je past en op welke manier je de resultaten uit de oefeningen wil bijhouden. (Je mag ze per mail, in teams, in een boekje noteren… het is jouw proces dus kies maar wat voor jou het meest comfortabel voelt en of je het met ons wil delen of vooral de inzichten voor jezelf wil maken. Wil je het houden bij de verplichte oefeningen dan is dit ook prima)

veel succes!