Afsluiter Boost je zoektocht naar werk dag 1

Je bent nu aan het einde gekomen van het 1e deel van Boost je zoektocht naar werk.

Hopelijk heb je nu een beter zicht op je sterktes en alvast een eerste aanzet om te gaan bepalen hoe je die verder gaat inzetten in je toekomstige job.

Als afsluitende opdracht: vul je mindmap aan

Aan het begin van de dag kreeg je meer uitleg over mindmapping en een sjabloon van een mindmap die je kan gebruiken tijdens de boost je zoektocht naar werk workshops om op een visuele manier je inzichten samen te vatten.

Neem je mindmap erbij en vul deze aan met: je kernkwaliteiten, je valkuilen, je kerncompetenties en je burn-out punten.

Tenslotte noteer je in je mindmap, bij hoofdthema opportuniteiten, die opportuniteiten die je hebt gevonden bij het invullen van je competentierooster.

Er zijn bijkomende opdrachten die je kan doen om je zelfreflectie verder uit te diepen.

Inzichten die je daaruit haalt mag je zeker ook aanvullen in je mindmap. De bijkomende opdrachten vindt je in deze webcours na deze afsluiter onder de hoofdstuk: “bijkomende opdrachten optioneel. ” Denk eraan, de nadruk ligt hier bij optioneel, dit wil zeggen dat het geen verplichte maar wel verrijkende opdrachten kunnen zijn.

In dag 2 gaan we dieper in op volgende thema’s: wat wil ik? en zicht op de arbeidsmarkt.

Succes alvast! We zien je graag terug op dag 2!

TIP: Ben je na het uitvoeren van de bijkomende opdrachten nog steeds nieuwsgierig naar meer? Dan kan je nog onderstaande doe-boek downloaden met bijkomende oefeningen.

In het doe-boekje vindt je oefeningen die niet mee werden opgenomen in deze online course.