Onderwerp Tag: WS videoboodschap

In de huid van de recruiter (oefening 2)

Jullie krijgen hieronder een tweede videoboodschap te zien. Eva solliciteert voor een job als jongerenmedewerker. Opdracht Bekijk de video en noteer op een papier: Wat vind je goed aan haar videoboodschap (inhoudelijk, vormelijk, kledij, achtergrond, duurtijd,…)? Wat vind je minder goed?

In de huid van de recruiter (oefening 1)

Jullie krijgen hieronder een videoboodschap te zien. Lotte solliciteert voor een marketingfunctie. Opdracht Bekijk de video en noteer op een papier: Wat vind je goed aan haar videoboodschap (inhoudelijk, vormelijk, kledij, achtergrond, duurtijd,…)? Wat vind je minder goed?

Andere creatieve videoboodschappen

Hieronder zien jullie een ander creatief voorbeeld van een videoboodschap Bekijk je graag meer voorbeelden?Jobat maakte een selectie van de 6 beste videoboodschappen.Je kan deze bekijken door te klikken op deze link.

Stop-motion

Hieronder zien jullie een voorbeeld van een videoboodschap met ‘stop-motion’. Stop-motion is een techniek waarbij foto’s achter elkaar geplakt worden en zo een video vormen. Wat heb je nodig wanneer je dit zelf wil proberen? Een fototoestel of smartphone. Een statief om je camera stil te houden. Een grote portie geduld… maar je kan ook …

Stop-motion Read More »

Tips and tricks videoboodschap

Bij het bekijken van de vorige video’s, hebben jullie kunnen ervaren dat er heel wat zaken zijn waar je best op let: geen achtergrondlawaai, niet aflezen, geen rommelige achtergrond,…. Hieronder kunnen jullie een filmpje bekijken waarin Nic Balthazar zijn tips geeft over het opnemen van een videoboodschap. Opdracht Noteer voor jezelf de belangrijkste tip(s) die …

Tips and tricks videoboodschap Read More »